miercuri, 29 aprilie 2015

Tortulet de morcovi

Un tortulet dietetic facut in mare viteza din dorinta de a manca ceva dulce, "la gura sobei" intr-o duminica ploioasa de primavara. Fara unt, cu foarte putin zahar, mult morcov si o delicioasa crema de ricotta.



luni, 27 aprilie 2015

TORT PENTRU O SOȚIE 😊

Un tort minunat pentru o soție specială si iubita... Interiorul este blat Madeira iar crema mouse de iaurt cu capsuni si mouse de iaurt cu portocale. Comanda a fost specificata ca fiind cu fructe iar eu am ales sa combin blatul Madeira, care este un blat compact si destul de consistent, cu mousu-rile racoritoatre de iaurt cu capsuni si portocale.
Un tort elegant si semnificativ...modelul a fost ales de sot !!!

 








sâmbătă, 18 aprilie 2015

CHEESECAKE CU CARAMEL SI CIOCOLATA


Asta da cheesecake!... e drept ca are ceva calorii,comparativ cu cheesecake-ul clasic, dar asa, macar odata pe an merita facut. Va garantez ca e nebunie curata.






marți, 14 aprilie 2015

PRAJITURA CU CREMA DE CAFEA SI FOI CU NUCA


Iată o prăjitura buna rău, exact pe gustul meu!!!
Zilele trecute am văzut pe un blog o prăjitura asemănătoare si drept sa zic "mi- a lăsat gura apa"
In original crema era cu unt, insa eu am "prelucrat-o " putin, sincer nu ma dau in vânt după cremele cu unt... Am înlocuit untul cu crema de brânza philadelphia combinata cu mascarpone si frișcă batuta. Așa ca , m- am pus pe treaba si iată ce-a ieșit: cafea, nuca, cafea, nuca, cafea, nuca si tot asa...